Sánchez i Cuixart demanen els primers permisos penitenciaris

Els líders de l'ANC i Òmnium, condemnats pel Suprem, ha complert una quarta part de la condemna
Cuixart i Sànchez abans de ser empresonats
Cuixart i Sànchez abans de ser empresonats

Jordi Sànchez i Jordi Cuixart han formalitzat la petició dels seus primers permisos penitenciaris aquest dimarts, quan han complert una quarta part de la condemna de nou anys de presó per sedició que els va imposar el Tribunal Suprem.

Els darrers dies, l'advocat de Sànchez, Jordi Pina, va anunciar la sol·licitud de permís i Cuixart va respondre a Europa Press que s'acolliria als permisos perquè és un "dret" al qual no renuncia. La petició es confirma després que el departament de Justícia de la Generalitat ratifiqués la setmana passada que els classificava en segon grau.

La part de la pena que ja han complert Sànchez i Cuixart correspon, majoritàriament, al temps que van passar en presó provisional sense fiança des del 16 d'octubre del 2017 fins que el Suprem els va condemnar. Els líders de l'ANC i d'Òmnium durant la tardor del 2017 van ser els primers dirigents del procés encarcerats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides