Colau aposta per l’indult dels presos

L'alcaldessa de Barcelona creu que aquesta és la fórmula més realista, efectiva i ràpida de resoldre el conflicte
Ada Colau

Ada Colau ha assistit aquest dimarts al matí al Congrés per seguir la sessió d'investidura. Abans d'entrar, l'alcaldessa ha apostat per l'indult dels líders independentistes a la presó. Colau creu que la seva proposta passa per l'indult perquè és la fórmula més realista, efectiva i ràpida: "Per desjudicialitzar el conflicte el que cal és interlocució política i això no es pot fer dins de la presó i, per tant, s'ha d'abordar la sortida dels presos".

Colau diu que entén que hi hagi líders independentistes que no demanin l'indult proactivament, però ha defensat que els que pensen que estan a la política per resoldre problemes, sí que en parlin.

L'alcaldessa també ha celebrat la investidura i que l'acord reculli l'agenda que havien marcat des del seu partit i que Pedro Sánchez s'hagi fet seves algunes propostes que fa uns mesos "haurien estat impensables".

Colau també ha criticat el paper de la dreta i la ultradreta tot i que ha agraït que no dissimulin la seva cara més autèntica i menys democràtica "amb insults i amenaces i, fins i tot, intents de coacció a diputats i diputades".

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari