Amb quantes estructures d’Estat estrena el 2020 la República catalana?

Sanitaris per la República
Sanitaris per la República

Més de dos anys després de l'1-O, que havia de marcar l'inici del desplegament de les estructures d'Estat d'una República catalana, el regidor de JxCat a Badalona David Torrents ha afirmat que Sanitaris per la República és "l'única estructura d'Estat que s'ha creat".

Aquesta agrupació, que diu que "vam sorgir per tenir cura del Poble" i que deixarà d'existir "quan siguem república", va participar en la mobilització de suport al president Quim Torra, davant del Parlament de Catalunya, el passat dia 4.

Aleshores, Torrents no només va elevar-los a estructura d'Estat sinó que va agrair-los via Twitter que hi fossin "sempre". Sanitaris per la República va respondre amb un altre agraïment, a més d'afegir: "Vas ser la primera persona que va creure en nosaltres. No ho oblidarem mai".

El regidor postconvergent i dirigent del PDECat de Badalona va protagonitzar una sonada aparició al Preguntes Freqüents de TV3 l'abril del 2018, durant la qual va carregar contra el 155, va explicar que era un mosso en excedència que treballava per al PDECat (es va obviar que n'era el màxim dirigent a Badalona), i va reconèixer que Pilar Rahola l'havia convençut perquè aparegués al programa.

Torrents no és l'únic fan famós de Sanitaris per la República. El cantautor i exdiputat Lluís Llach els ha agraït que hagin participat en el tall de l'avinguda Meridiana de Barcelona.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari