Per què un ‘indepe’ famós carrega contra Mònica Terribas?

Mònica Terribas
Mònica Terribas

El politòleg Ramón Cotarelo, ara un puigdemontista acèrrim, ha passat en un parell d'anys d'ocupar un lloc testimonial en la llista electoral d'Esquerra Republicana a atacar contínuament aquest partit.

En aquest context s'emmarca el comentari que va dedicar fa uns dies a la presentadora estrella de Catalunya Ràdio Mònica Terribas, una figura no gaire discutida públicament pels independentistes: "Una altra veu del seu amo i activista erki". Terribas solia rebre crítiques principalment dels no independentistes, tot i que aquests tenen sobretot TV3 en el punt de mira.

El cas de Cotarelo és semblant. En concret, es dedica a denunciar que ERC controla la televisió pública, un mitjà on ha anat de convidat uns quants cops i que titlla ara de "merda indigna".

Un esment destacat mereix Sergi Sol, home proper a Oriol Junqueras i tertulià de TV3, de qui Cotarelo afirma que és un "comissari polític" que difon consignes, vigila que es compleixin i liquida els discrepants amb joc brut, si cal.

"Erki" és la denominació col·loquial i despectiva que molts de l'òrbita postconvergent usen contra ERC. Cotarelo, sense anar més lluny, diu dels "erkys" que "van trencar la unitat per sabotejar la independència".

El politòleg madrileny advoca per una llista unitària indepe "encapçalada pel MHP Puigdemont o persona que li representi, sense partits, cívica, transversal i compromesa amb la DUI a les 24 hores de guanyades les eleccions", argumentant que "és una emergència nacional". "En la meva modesta opinió, JxC, PdCat, la Crida, ERC, CUP, etc., són el passat", ha escrit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides