Independentistes preocupats pels CDR a Madrid

Madrid acull aquests dies la Cimera Mundial del Clima. És un esdeveniment que posa la capital de l’Estat al centre de l’actualitat mediàtica. I des dels CDR ja es parla de fer una discreta excursió a Madrid per portar allà la seva protesta, cridant així l’atenció de l’opinió pública internacional a través dels milers de mitjans presents.

Però els CDR van per lliure. I l’independentisme polític no té un interlocutor amb qui parlar per intentar modular la protesta. Alguns dels partits sobiranistes consideren que la lluita contra el canvi climàtic és un aliat en les seves escasses polítiques en marxa, i rebentar aquesta gran cimera de Madrid, que pot aportar un full de ruta de transició climàtica, seria un problema d’imatge pública per a l’independentisme. I això preocupa força alguns sectors, especialment els vinculats al govern català.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides