Ciutadans porta Torrent a la Fiscalia

Denuncia els membres independentistes de la Mesa del Parlament per permetre la votació d'una resolució parcialment tombada pel Constitucional
Parlament de Catalunya
Parlament de Catalunya

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, i els altres membres independentistes de la cambra catalana han estat denunciats per Ciutadans davant la Fiscalia per haver permès el debat i la votació d'una resolució que el Tribunal Constitucional havia anul·lat parcialment.

Es tracta del text modificat mitjançant esmenes amb què les forces independentistes, JxCat, ERC i la CUP, pretenien respondre a la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem contra els dirigents del procés. Hi rebutjaven la "censura" que atribuïen el Constitucional i reprovaven la monarquia.

El Constitucional, que havia indicat a la Mesa que havia d'impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposés ignorar o evitar la suspensió, rep ara la petició de Cs perquè investigui "il·lícits penals" presumptament comesos quan la Mesa va permetre que el ple votés la resolució esmenada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides