Tsunami escalfa el Barça-Madrid

Vol que els aficionats estiguin pendents de l'aplicació de la plataforma per coordinar les protestes del 18-D
Messi, capità del Barça, i Ramos, capità del Madrid
Messi, capità del Barça, i Ramos, capità del Madrid

Tsunami Democràtic ha fet una crida als assistents del clàssic Barça-Madrid a què estiguin pendents de l'aplicació de la plataforma per coordinar una acció de protesta durant el partit. Així ho expliquen en el comunicat que han emès aquest divendres, a on també demanen a la resta de la gent que estigui fora del Camp Nou que es prepari per "una jornada de mobilització".

El comunicat arriba després que fa uns dies Tsunami ja demanés al Barça i al Madrid que permetessin penjar el missatge de "Sit and Talk" durant el partit.

La plataforma independentista ha anunciat que posa en marxa "una jornada de mobilització" per a aquest dia i convida a "tota la ciutadania" a "reservar-se la data" i "venir a la ciutat de Barcelona".

El comunicat subratlla que Tsunami és "conscient" de la transcendència del partit, considerat el clàssic del futbol espanyol, per als aficionats de l'esport en general, però afegeix que "el moment polític, judicial i repressiu és excepcional", de manera que reivindica que cal "seure i parlar sobre llibertat, drets fonamentals i autodeterminació de Catalunya".

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari