Moc de Borràs a Aragonès en defensa de Torra

L’exconsellera recula després d'acusar el vicepresident de “deslleial” per considerar prescindible el president en la negociació amb la Moncloa
Laura Borràs
Laura Borràs

Les declaracions amb què el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, va considerar innecessària la presència del president Quim Torra a la taula negociació amb el govern d’Espanya han rebut una resposta de rebuig per part de l’exconsellera i portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs.

En concret, en una revista concedida a la revista Mirall, ha acusat Aragonès de deslleial: “Em sembla molt lleig, deslleial i poc procedent en termes de lleialtat institucional”. 

Cap català hauria de desprestigiar la màxima institució. Qui tingui la temptació de fer-ho hauria de fer una reflexió de lleialtat a les institucions pròpies”, ha afegit, carregant contra el vicepresident i dirigent d’ERC.

Segons Borràs, l’Estat ha declarat una “guerra oberta” contra les institucions catalanes i les “va intentar abolir amb l’aplicació del 155”. “Però és més incomprensible quan és d’algú que forma part del sistema de les institucions catalanes”, ha retret a Aragonès.

“La seva presència és indispensable per normalitzar aquest marc de represa de contacte”, ha dit sobre la inclusió de Torra en la mesa de diàleg.

En declaracions posteriors al Congrés, Borràs ha dit que Aragonès no és deslleial.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari