Quin conseller s’empassa les seves promeses?

324 puignero
324 puignero

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, va prometre que permetria que els funcionaris de l'administració catalana poguessin treballar el dia 6 de desembre, dia de la Constitució, però no se n'ha sortit.

El departament no ha aconseguit l'adhesió de la majoria dels sindicats: "No podem tirar endavant una mesura que no compta amb el suport dels representants dels treballadors", han manifestat fonts del departament.

De totes maneres, Puigneró tornarà a mirar de tirar endavant aquesta mesura l'any vinent, i inclourà també el 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat.

La conselleria va presentar a la Mesa Sectorial de Negociació del Personal d'Administració i Tècnic una proposta perquè els treballadors públics poguessin treballar aquest dia.

Fonts sindicals han explicat que van rebutjar la proposta de Puigneró perquè la mesa no tenia competència per decidir-ho i van al·legar que no són representatius de tots els treballadors públics. D'altra banda, valoren la mesura com una "provocació", i la qualifiquen de "vergonya".

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari