Tsunami Democràtic tapona la Jonquera

Reprodueix vídeo

La iniciativa de mobilització independentista sense promotors identificats Tsunami Democràtic ha cridat des de les vuit del matí d'aquest dilluns a tallar el trànsit al pas fronterer de la Jonquera i ha aconseguit impedir la circulació en tots dos sentits a l'autopista AP-7. Els Mossos han desviat els vehicles que circulen en sentit nord per la sortida 3, Figueres Nord, cap a l'N-II.

Aquesta acció, que el Tsunami havia anunciat la setmana passada que seria la més ambiciosa de totes les que ha organitzat fins ara, compta amb el suport d'activistes desplaçats des de la Catalunya del Nord, i inclou el muntatge d'un escenari amb equips de so i llum enmig de l'AP-7, quelcom que la mateixa iniciativa va fer a la plaça Universitat de Barcelona durant la jornada de reflexió, aquest dissabte.

A través de Twitter, Tsunami Democràtic ha explicat que aquesta forma de protesta, que va dir que serà "un 11-S de tres dies", vol fer una crida a la comunitat internacional perquè empenyi el govern d'Espanya a dialogar amb el govern de la Generalitat. Els CDR s'han adherit a la crida per bloquejar la Jonquera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides