Rivera posa el seu futur en mans de la militància, però esquiva la dimissió

Reprodueix vídeo

Ni les enquestes donaven uns resultats tan catastròfics per Ciutadans. La d'Albert Rivera ha estat la mare de totes les derrotes. Així, el polític català ha sortit amb cara de pocs amics per valorar els resultats taronges. D'entrada, ha dit: "El que avui hem tingut és un mal resultat sense pal·liatius", i és que els taronges han perdut 47 escons i s'han situat per sota d'Esquerra Republicana.

Tot i reconèixer la derrota, sense restar-li força, Rivera ha esquivat presentar la dimissió i ha preferit que sigui la militància qui decideix el futur del partit i d'ell mateix. Per això ha convocat una executiva nacional extraordinària urgent per demà dilluns al matí i ha anunciat també que vol convocar un congrés extraordinari "perquè els militants de Ciutadans prenguin la decisió de futur".

Rivera ha reiterat que sap distingir "un mal resultat d'un de bo" i ha reconegut que el partit necessita "un nou rumb", però d'aquí no ha passat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides