Pablo Casado considera que els ciutadans han fet una moció de censura a Pedro Sánchez

Reprodueix vídeo

Tot i haver pujat 21 diputats en relació a les eleccions del mes d’abril, el president del Partit Popular, Pablo Casado, ha considerat que aquests bons resultats pel seu partit han estat dolents per Espanya. Per ell, els ciutadans han fet una "moció de censura" al president del govern en funcions, Pedro Sánchez, que “ha perdut el referèndum” que ha convocat, al seu entendre, aquest 10 de novembre.

En la seva intervenció no ha fet cap al·lusió a Vox, el partit que ha permès al PP aconseguir l’alcaldia de Madrid i retenir la presidència de la comunitat autònoma madrilenya. “El nostre partit ressorgeix a l’altura que necessita Espanya, que no pot estar més temps bloquejada”, ha dit Casado, el qual ha anunciat que seria molt exigent amb el PSOE i que “tornarem a liderar el futur d’Espanya molt aviat”. “Pedro Sánchez té la pilota al seu teulat i ho tindrà molt més difícil per formar govern”, ha advertit el líder del PP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides