Abascal promet acabar amb la “dictadura progre” i el “lliberticida” estat de les autonomies

Reprodueix vídeo

El líder Vox, Santiago Abascal, ha estat el primer dels candidats a la presidència del govern espanyol que es presentaven a aquestes eleccions en parlar davant dels seus seguidors. Ha començat la seva intervenció amb un "Viva España" i ha promès que acabarà amb el que ha qualificat de "dictadura progre" i "estat lliberticida de les autonomies". Abascal ha afirmat que el seu partit "ha protagonitzat un canvi polític i cultural a la política espanyola", que ha qualificat com “la gesta major i més fulgurant” dels darrers temps.

Mentre els simpatitzants de Vox l’interrompien amb crits de "president, president", "Puigdemont a presó" y España unida jamás será vencida, Abascal ha repassat els 52 diputats obtinguts circumscripció per circumscripció. Els dos diputats obtinguts per Barcelona són els que s’han endut més aplaudiments. El líder del partit d'extrema-dreta ha anunciat també que no farà cap pas enrere en la defensa de la família tradicional i cap altra de les seves propostes programàtiques. Pel que ha dit, els seus recursos al Tribunal Constitucional seran freqüents. “Som l’alternativa patriòtica i social”, ha cridat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides