Rufián: “L’independentisme ha sentenciat aquest 10 de noviembre”

Reprodueix vídeo

El cap de llista d’ERC a les eleccions generals, Gabriel Rufián, ha intervingut davant els militants i simpatitzants del partit després de saber-se el resultat de les eleccions dient que “Catalunya, el republicanisme, l’independentisme han sentenciat aquest 10 de novembre”. Aquesta sentència, segons ell, replica la que va fer el Tribunal Suprem el 14 d’octubre contra els activistes i polítics independentistes empresonats, entre ells el president d’ERC, Oriol Junqueras.

Rufián ha afirmat que aquesta ha estat, per ell, la campanya més dura que ha viscut en els quatre anys que porta ficat en política i ha felicitat “els grans resultats dels companys de JxCAt, la CUP i l’esquerra abertzale”. Finalment, ha lamentat el creixement que ha experimentat Vox i ha afirmat que “ens tindran sempre davant”, frase que ha estat resposta pels assistents amb crits de “no passaran”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides