Borràs esgarrapa un diputat més i situa JxCat en tercer lloc a Catalunya

Reprodueix vídeo

JxCat ha maquillat uns resultats que ja fa temps que no són els que eren. Tot i això, la formació que lidera Laura Borràs ha recuperat un escó i se situa amb vuit diputats al Congrés. Aquest petit avenç s'ha viscut amb eufòria a la seu del partit a Barcelona i Borràs ha sortit alegre, com si hagués guanyat les eleccions.

"Dèiem ni un vot enrere i hem fet un escó endavant", ha dit la líder de l'espai postconvergent. Borràs ha dedicat el resultat "als presos i exiliats", recordant que "tot això ho fem per a ells". També ha felicitat ERC per la victòria i a la CUP, que per primera vegada tindrà representació al Congrés dels diputats.

La candidatura independentista ha aconseguit créixer percentualment a totes les circumscripcions i ha sumat un escó per Barcelona, on ha obtingut 4 diputats. Pel que fa a la resta de circumscripcions, ha repetit els resultats que va obtenir el mes d'abril a Girona, amb dos escons, i Lleida i Tarragona amb un escó a cadascuna. Situant-se com a tercera força catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides