A quin periodista crítica Jaume Roures?

Jaume Roures
Jaume Roures

En la cada cop més popular secció d'entrevistes a Youtube, "La Fàbrica", del candidat republicà al Congrés, Gabriel Rufián, l'empresari i president de Mediapro, Jaume Roures, es va deixar anar i va criticar obertament al periodista lleonès Antonio García Ferrreras, una de les ànimes de la cadena de televisió espanyola La Sexta.

"Em sembla molt poc periodístic, molt demagògic. Va a totes, amb un objectiu clar, diu Roures de Ferreras. Ha pres partit i la realitat li importa molt poc", ha comentat el qui va ser una de les ànimes que va engegar la cadena de televisió la Sexta.

Rufián ha volgut saber si Roures opina això només sobre el presentador de 'Al Rojo Vivo' o sobre tota la resta de programes de la cadena: "És una excepció dins d'aquesta tele?", preguntava el polític. Roures, per la seva banda, continuava mostrant-se transparent: "No és una excepció. Tots els casos es complementen amb un objectiu comú. Susanna Griso li dona un tractament, Antonio li dona un altre… Però al final l'objectiu del resultat em sembla exactament el mateix… però a públics diferents".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides