“Les aules són de tots!”

Reprodueix vídeo

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona ha optat per obrir les seves instal·lacions de la Ciutadella aquest dimarts al matí després que un grup d’estudiants que no vol secundar la vaga independentista convocada aquest dimarts hagi saltat les tanques. 

La UPF havia recomanat als alumnes que no anessin al campus de la Ciutadella per seguretat fins que no es normalitzés la situació, ja que partidaris de la vaga s’hi havien tancat durant la nit i s’han concentrat a l’exterior aquest matí per bloquejar l’accés als estudiants.

Aquest bloqueig ha provocat moments de tensió i discussions quan desenes d’estudiants han volgut accedir al centre. “Les aules són de tots!”, han cridat. Els vaguistes, amb la cara tapada, han manifestat que entenen les molèsties que els causen i que es tracta d’una protesta contra la universitat. Seguidament, han cridat: “¡Pim, pam, pum, que no en quedi ni un!”.

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat des d’aquest dimarts una vaga indefinida a les universitats catalanes per facilitar la mobilització de protesta contra la sentència amb què el Tribunal Suprem va condemnar dotze dirigents del procés i contra les detencions de joves acusats d’accions violentes durant els aldarulls dels darrers dies.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.