Un dispositiu dels Mossos i la Guàrdia Civil frustra el tall de La Jonquera

Vuit joves han estat identificats i els han comissat pots de líquid inflamable i esprais
Una vintena de camions dels Mossos d'Esquadra estacionats a l'entrada
Una vintena de camions dels Mossos d'Esquadra estacionats a l'entrada

Els Mossos d'Esquadra han desplegat aquest dilluns un dispositiu per evitar un tall del trànsit per la frontera amb França a La Jonquera. Segons el Diari de Girona, disset furgonetes de la Brigada Mòbil dels Mossos (BRIMO), amb el suport d'un helicòpter i d'efectius de la Guàrdia Civil, han evitat el tall, convocat a les set del matí al peatge nord.

Els agents han realitzat identificacions i escorcolls en alguns vehicles. L'Ara publica que vuit joves que s'havien desplaçat a la frontera en dos vehicles han estat identificats. El mateix diari, citant fonts policials, especifica que en un dels vehicles que transportaven els joves identificats els agents han trobat tres jocs de protecció de genolls, ulleres protectores, passamuntanyes, col·liri i diverses eines. En un altre cotxe, els Mossos han comissat tres pots de líquid inflamable, un pot de gasolina per a encenedor i tres esprais de pintura.

El tall finalment no s'ha intentat materialitzar per manca de participació en la convocatòria, afegeix el Diari de Girona. El principal compte de Twitter dels CDR ha assegurat que la convocatòria no era seva: "CDR no ha convocat avui a la Jonquera. Nació Digital i Empordà.info han publicat una info que no és certa. Demanem que seguiu canals oficials d'agents mobilitzadors contrastats!".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.