L’enfrontament pels CDR detinguts arriba al cos dels Mossos

El pare d'un mosso assassinat per ETA lamenta el suport que alguns agents han donat als detinguts
Mossos d'Esquadra

La picabaralla que s'ha viscut darrerament entre els qui donen suport als CDR detinguts acusats de terrorisme i els qui defensen l'actuació de la justícia s'ha instal·lat, també, dins del cos dels Mossos d'Esquadra.

Després que l'Audiència Nacional decretés presó contra els set detinguts, membres d'un autodenominat Equip de Resistència Tàctica (ERT), el col·lectiu de Mossos per la República Catalana va publicar a Twitter: "La nostra solidaritat amb les persones detingudes d'una manera intimidatòria i vergonyosa. Per molt que ens vulguin fer por, no ho aconseguiran. Per molt que ens vulguin criminalitzar, no ho faran. Seguim dempeus. Ara i sempre. #NoSurrender #NiOblitNiPerdó".

Aquest missatge va provocar que el pare del mosso assassinat per ETA, Santos Santamaría, sortís a la xarxa lamentant el missatge dels mossos independentistes, afirmant: "He llegit que en les seves declaracions en l'Audiència Nacional han argumentat que ells no són terroristes i que amb aquests explosius NOMÉS volien fer SOROLL per a cridar l'atenció. AVÍS.- Aquest argument JO JA L'HAVIA SENTIT. Van ser exactament les mateixes paraules que va utilitzar, en la mateixa Audiència Nacional, el comando etarra que amb 60 kg d'explosiu i metralla va assassinar al meu fill, el Mosso d'Esquadra, en Roses", i acaba dient: "Em dol l'ànima veure a nois amb el mateix uniforme del meu fill donar suport a aquests individus. És molt trist, molt. Aquests no són Mossos d'Esquadra, són… una altra cosa".

El pare del mosso assassinat per ETA ha rebut, també a la xarxa, el suport del col·lectiu Unió de Mossos per la Constitució. Aquest grup ha penjat a Twitter: "Benvolgut Santos Santamaria, Aquí la diferencia dels TRAÏDORS i la LLEIALTAT del seu fill "Heroi sense capa" que va ofrenar la seva vida per a salvaguardar la de la societat. Al seu afí, fortalesa i orgull pel descans del seu ser que li va omplir de glòria i va demostrar l'honor i de ser un POLICIA".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides