El personal de terra del Prat desconvoca la vaga

Accepta la proposta de mediació i el compromís d'Iberia per desbloquejar el conflicte laboral
Aeroport del Prat
Aeroport del Prat

Els representants sindicals dels treballadors de terra d'Iberia a l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat han desconvocat aquest dimecres la vaga que tenien prevista per divendres i dissabte d'aquesta setmana, els dies 30 i 31 d'agost.

El resultat de la reunió celebrada al departament de Treball de la Generalitat entre les parts ha estat l'acceptació per part del comitè de vaga de la proposta de mediació de Treball i del compromís d'Iberia per millorar les condicions laborals de la plantilla del Prat.

El comitè de vaga ha justificat la desconvocatòria de la vaga associant la decisió a "una demostració de responsabilitat" davant la possibilitat d'afectar més de 20.000 passatgers, i esgrimint que vol oferir una "treva" a l'empresa, a la qual ha retret una manca de propostes i de voluntat negociadora, per avançar en la resolució del conflicte laboral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides