Normalitat a l’aeroport del Prat el primer dia de vaga dels vigilants

Els treballadors denuncien pràctiques il·legals de l'empresa per frenar els efectes de la vaga
Vaga de vigilants a l'aeroport del Prat

Aquest divendres la situació a l'aeroport del Prat ha estat pràcticament normal, tot i la vaga indefinida dels vigilants de seguretat. L'aturada dels treballadors de Trablisa no ha alterat la normalitat d'un divendres d'agost a l'aeroport i les cues no s'han allargat gaire.

Les cues per passar el control de seguretat de la T1 han estat de només uns deu minuts. Una tendència que s'ha mantingut al llarg del dia, amb algun pic puntual quan l'espera ha estat de mitja hora.

De fet, seguint els consells d'Aena, els passatgers han arribat amb molta antelació i no hi ha hagut pràcticament cua per passar els arcs de seguretat. Les serpentines addicionals que s'han instal·lat per si la cua es desbordava, només s'han fet servir de pas.

En canvi, a la terminal 2 hi ha hagut més problemes amb un pic de cues a primera hora del matí però que s'ha normalitzat de seguida.

Els treballadors de Trablisa denuncien pràctiques il·legals de l'empresa per frenar els efectes de la vaga. Una picabaralla legal que portarà cua, perquè no és l'única. El comitè d'empresa ja ha presentat una denúncia al Departament de Treball en què assegura que Treblisa ha portat companys de Mallorca per evitar que es formin llargues cues al Prat. A més a més, els treballadors denuncien que aquest divendres al matí l'empresa ha obligat a treballar set empleats que volien fer vaga.

Els treballadors també avisen que durant el matí hi ha hagut només cinc vigilants per cada filtre quan, en temporada alta, n'hi ha d'haver sis. Asseguren que amb aquestes pràctiques es posa en perill la seguretat a l'aeroport del Prat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides