Sánchez proposa “explorar altres camins”

El president en funcions no vol "llençar la tovallola" i es mostra obert incorporar Carmena al consell de ministres
Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

El president en govern en funcions, Pedro Sánchez, ha assegurat en una entrevista a Telecinco aquest dijous que no vol una repetició electoral, ni ”llençar la tovallola”, i que es disposa a "treballar perquè hi hagi un govern com abans millor", per a la qual cosa planteja a PP, Ciutadans i Unidas Podemos, els partits que considera que han de reflexionar i resoldre la situació juntament amb el PSOE, a "explorar altres camins".

Després d'haver fracassat en la sessió d'investidura per la manca d'entesa amb Unidas Podemos, que s'ha abstingut en la votació d'aquest dijous, Sánchez ha atribuït a aquesta bancada el fet d'haver-se equivocat "tremendament" en prioritzar, segons ell, les conviccions a l'interès general.

Sánchez ha justificat el seu rebuig a cedir a la formació morada el Ministeri de Treball esgrimint que Podemos té només cinc anys de vida com a partit i una manca d'experiència en la gestió. En canvi, preguntat per la possibilitat d'incorporar al govern l'exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena, ha considerat que té el perfil adequat, que "té una talla que aprecio" i que "no és descartable" aquesta possibilitat.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari