Un empresari assenyala una altra trama de presumpte finançament il·legal de CDC

Aporta la gravació d'una conversa amb Germà Gordó en el marc d'una causa on serà jutjat David Madí
Germà Gordó
Germà Gordó

Un empresari que va ser condemnat a vuit mesos de presó pel cas Palau, Joan Manuel Parra, ha remès un escrit al Jutjat Penal número 23 de Barcelona que assenyala una altra trama de presumpte finançament il·legal de Convergència (CDC), publiquen El Periódico i El Mundo.

Segons aquestes informacions, l'empresari hi ha confessat cobraments de treballs realitzats per a CDC a la campanya de les eleccions al Parlament del 2010 mitjançant factures girades a una productora que va treballar per TV3 per un import de 750.000 euros. Ha assegurat que les seves empreses no van prestar serveis per a la citada productora, com indiquen les factures, però que el partit nacionalista el va forçar a cobrar d'aquesta manera.

Com a prova, ha lliurat la gravació d'una conversa que va mantenir amb Germà Gordó, que va ser gerent de CDC, alt càrrec de la Generalitat, diputat i conseller de Justícia. Segons El Mundo, correspon a l'any 2011, quan Gordó era secretari del govern que presidia Artur Mas.

Parra, administrador d'Hispart, ha presentat l'escrit en el marc de la causa per la qual serà jutjat, juntament amb l'exsecretari de comunicació de CDC Davíd Madí i set persones més, aquest mes de setembre.

Pel que fa a Madí, la Fiscalia considera que va voler aparentar de manera fraudulenta, mitjançant factures per gairebé 195.000 euros, l'adquisició de béns i serveis per incrementar les despeses deduïbles de l'impost de societats i l'IVA.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.