El possible retorn de David Fernàndez

Riera (CUP) assegura que seria un "molt bon candidat"
David Fernàndez

El diputat de la CUP Carles Riera ha obert la porta aquest diumenge a un possible retorn de David Fernàndez a la primera línia política, concretament com a candidat del partit a les pròximes eleccions al Parlament. "Seria un molt bon candidat", ha assegurat Riera.

Amb tot, sense cap convocatòria electoral sobre la taula per ara, Riera ha afirmat que la CUP "no ha parlat de noms", després que el partit hagi aprovat ampliar a dos mandats el període màxim en què un representant de la formació pot ocupa l'escó de diputat.

La reforma de la normativa interna també suposa que Riera podia repetir com a diputat, per la qual cosa assegura que es posa a disposició del partit. Fernàndez ja va ser diputat cupaire entre el 2012 i el 2015.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides