L’expresident d’Infraestructures.cat nega haver afavorit la seva empresa

Ha declarat davant del jutge del cas 3% sobre el presumpte finançament il·legal de Convergència
Infraestructures.cat
Infraestructures.cat

L'expresident de l'empresa pública Infraestructures.cat Josep Lluís Quer ha negat aquest dimarts davant del jutge del 3% haver afavorit una empresa seva beneficiària d'adjudicacions, al·legant que quan es van produir ell ja no era accionista i a més no tenia poder decisori en les licitacions.

Quer compareix de nou davant el titular del Jutjat Central d'Instrucció número 5, aquest cop per donar explicacions sobre adjudicacions presumptament irregulars per serveis d'enginyeria i en concret, per la seva relació amb una d'aquestes empreses, Aurin. Es tracten d'unes diligències derivades de la causa relativa al presumpte finançament il·legal de l'extinta Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

L'investigat només ha respost les preguntes del seu advocat i s'ha disculpat per no haver acudit a anteriors citacions escudant-se en què ha viscut diversos anys a Xile i no va tenir coneixement que la justícia el buscava.

Fa dues setmanes va acudir a l'Audiència Nacional com investigat en aquest cas conegut com el 3%, en relació al presumpte pagament de comissions a canvi d'adjudicacions d'obra pública a la Generalitat que governava Artur Mas. En aquesta ocasió va afirmar que no coneixia la dinàmica d'adjudicacions i que no participava en la taula de contractació, com tampoc a l'Oficina Tècnica d'Avaluació (OTA), l'organisme que analitzava amb caràcter previ les ofertes, segons han informat fonts jurídiques.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides