Amb qui se la juga Jaume Roures?

Woody Allen

L’empresari Jaume Roures ha decidit assumir la producció de l’última pel·lícula del director nord-americà Woody Allen, que s’ha començat a rodar aquests dies a San Sebastián. El que caldrà veure és si aquesta inversió resultarà rendible al fundador de Mediapro, ja que Woody Allen està en l’epicentre de la campanya #MeToo als Estats Units, després de la denúncia per abusos sexuals que va formular contra ell la seva fillastra, Dylan Farrow.

Aquests abusos sexuals van començar quan Dylan Farrow tenia només 7 anys. Tot i que el director de cinema sempre ha negat amb vehemència aquests fets –que van passar l’any 1992-, el cas ha adquirit una nova dimensió després de l’esclat de l’escàndol del depredador sexual Harvey Weinstein, un dels magnats de Hollywood.

A causa d’això, Woody Allen s’ha convertit en un “apestat” en el món del cinema als Estats Units i molts actors de renom han afirmat que mai més rodaran una pel·lícula amb ell. La seva última producció, A rainy day in New York, no ha estat estrenada i Amazon s’ha negat a distribuir-la.

Per això, sobta la gosadia de Jaume Roures, que pot veure com la nova pel·lícula Woody Allen en la qual ha invertit pot patir un boicot per part del moviment #MeToo quan intenti comercialitzar-la. Anys enrere, Mediapro ja va produir quatre pel·lícules de Woody Allen (Vicky Cristina Barcelona, Conocerás al hombre de tus sueños, A Roma con amor i Medianoche en París), que van comptar amb una forta subvenció pública de les ciutats on es van rodar, amb l’objectiu de fer-ne promoció turística, com passa ara amb San Sebastián.

L’any passat, Mediapro va anunciar la venda del 53,5% de les seves accions al grup xinès Orient Hontai i no se sap si els nous propietaris estan d’acord amb aquesta arriscada aposta empresarial. De fet, tampoc se sap si aquest inversor xinès –a qui mai s’ha vist per Barcelona- existeix de debò o és un “cuento xino” de Jaume Roures, que continua dirigint l’empresa juntament amb el seu inseparable Tatxo Benet.     

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides