Qui subministrarà nous barracons escolars a Catalunya?

Florentino Pérez
Florentino Pérez

Dragados, companyia constructora del Grupo ACS, que lidera Florentino Pérez, ha obtingut un contracte públic per subministrar barracons escolars a Catalunya, on ha destacat la proliferació d'aquests mòduls, concebuts en principi com una solució provisional.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d'aquest dimarts ha publicat la formalització del contracte adjudicat pel departament d'Educació, que encapçala Josep Bargalló (ERC), per al "subministrament d'edificis prefabricats recuperables amb destinació a aularis de centres docents públics dependents del departament d'Educació".

El primer lot, el del mòdul base de 15 metres quadrats, adjudicat el 4 de juny, se l'ha emportat Algeco Construcciones Modulares SL per 615.222,04 euros, IVA inclòs. El segon lot, adjudicat el mateix dia i corresponent al mòdul base de 30 metres quadrats, ha estat per a Dragados SA per un import d'1,8 milions d'euros, IVA inclòs.

Així doncs, el Grupo ACS, que segons la Guàrdia Civil va ser un dels pagadors del 3% a Convergència, ja havia obtingut el contracte dels barracons quan el seu president, Florentino Pérez, va comparèixer a la comissió d'investigació del Parlament de Catalunya sobre l'afer Castor, on va dir que no estava "acostumat que em parlin així", en referència a les preguntes d'alguns diputats, en particular de la cupaire Maria Sirvent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides