Dimiteix un dels fundadors de Cs

Xavier Pericay ha argumentat motius personals per la decisió i diu que Rivera li va demanar que continués
Xavier Pericay

Nova baixa a la direcció de Ciutadans. El responsable de l'àrea d'educació i portaveu al parlament balear, Xavier Pericay, ha dimitit de tots els càrrecs al partit. Pericay va ser un dels fundadors de la formació taronja i la setmana passada ja va comunicar la seva decisió de dimitir.

Ara l'ha fet efectiva a través d'una carta agreujant així la crisi interna del partit que lidera Albert Rivera. La renúncia arriba menys de dues setmanes després de les de Toni Roldán, considerat com a mà dreta de Rivera, de l'exeurodiputat Javier Nart, i del que va ser candidat a les autonòmiques a Astúries, Juan Vázquez, pel gir cap a la dreta del partit.

Pericay ha argumentat motius personals per la seva decisió. Assegura que la decisió arriba després d'un període de reflexió i assegura que Rivera li va demanar que seguís.

Pericay va perdre el passat mes de març les primàries del partit a Balears davant l'antic secretari de l'Agrupació de Palma de Ciutadans, Marc Pérez Ribas, que es va imposar per 19 punts.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari