El Tribunal de Comptes demana dades al Suprem sobre l’1-O

L'organisme ja calcula la responsabilitat comptable dels membres del govern Puigdemont
Puigdemont i Junqueras, el 27 d'octubre del 2017, a les escales del Pa

El Tribunal de Comptes ha remès al Tribunal Suprem una petició d'informació sobre les despeses relacionades amb la celebració de l'1-O, publica El Confidencial, que cita el contingut de la sol·licitud signada per la instructora Esperanza García.

Segons la mateixa informació, l'organisme fiscalitzador dels comptes i la gestió econòmica de l'Estat ha endegat les diligències per determinar la responsabilitat comptable dels membres del govern que presidia Carles Puigdemont i ja està estudiant l'import que reclamarà pel desviament de fons públics, suposadament malversats, que considera que es va dedicar a la votació.

La instructora, afegeix El Confidencial, ha sol·licitat al Suprem que li remeti informació tan aviat com pugui i, citant fonts jurídiques, indica que el Suprem ja ha acordat que facilitarà la informació demanada al Tribunal de Comptes.

Les diligències d'aquest organisme, obertes per demandes de la Fiscalia i de l'entitat Societat Civil Catalana, afecten 19 ex-alts càrrecs de la Generalitat i l'import una eventual sanció serà reclamat al marge de la resolució judicial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari