Ramon Cotarelo continua la seva guerra particular contra ERC

Acusa Joan Tardà d’agenollar-se davant d’Espanya i demana les bases que es revoltin contra la direcció del partit
Missatge de Ramon Cotarelo contra Joan Tardà a twitter
Missatge de Ramon Cotarelo contra Joan Tardà a twitter

El catedràtic de Ciència Política i comentarista habitual de TV3 Ramon Cotarelo ha entrat en una espiral crítica contra els dirigents d’ERC que l’ha portat a acusar l’ex-diputat Joan Tardà d’agenollar-se davant d’Espanya. Ho ha fet en una piulada en la que replicava unes declaracions de l’ex-portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats realitzades durant un acte de l’Assemblea Nacional Catalana a Vilassar de Dalt. Tardà va defensar que “un govern PSOE-Podemos és mitja escletxa d’esperança”. Cotarelo va replicar preguntant-se: “Les bases, la militància d’ERC estan d’acord amb aquesta nova genuflexió de la direcció davant d’Espanya?”.

En un segon comentari, Cotarelo escrivia: “Veieu què bé, nens? El mateix que diu Colau: l’esquerra amb l’esquerra. El ‘no’ a Sánchez és cosa de la dreta, de JxC, és a dir dels independentistes, caca”. La seva primera enganxada amb dirigents d’ERC va ser amb el diputat Gabriel Rufián, quan va afirmar que no és independentista. El va acusar d’enganyar l’electorat.

Les piulades de Cotarelo contra ERC i els seus dirigents generen un gran enrenou de comentaris a favor i en contra. El comentarista de TV3, que el dia que Tardà va fer les declaracions que l'han amoïnat estava en un acte amb Gonzalo Boye i dirigents propers a Carles Puigdemont i Quim Torra al centre cívic Fort Pienc de Barcelona, ha acusat “els trolls d’ERC” de ser “com els meus amics ‘plurinacionals’ de Podem: una plaga i tots iguals”.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari