Elisenda Paluzie: “Què pesada l’espanyola aquesta”

Enxampen la presidenta de l'ANC criticant una periodista
La presidenta de l'ANC, enxampada 'in fraganti'

Nou capítol de desavinences entre la periodista d'Antena 3 Televisió a Catalunya Blanca Basiano i un líder nacionalista català. En aquest cas es tracta d'Elisenda Paluzie, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que després de finalitzar la roda de premsa oferta avui amb motiu de la posada en marxa d'un web amb empreses a favor de la República catalana, ha insultat la periodista sense adonar-se que el seu micròfon seguia obert.

Basiano havia realitzat unes preguntes a Paluzie que semblen no haver agradat massa a la presidenta de l'ANC. Quan ha finalitzat la roda de premsa i sense ser conscient que el seu micro seguia encès ha criticat les preguntes que li feia la periodista i fins i tot s'ha referit a ella com "l'espanyola aquesta".

Paluzie somreia alhora que titllava de "desagradable" i "pesada" a la "periodista aquella". A continuació preguntava al seu company de l'entitat David Fernández "de quin mitjà era… la morena, l'espanyola aquesta?" I es vantava d'haver aconseguit esquivar les seves preguntes. "No et donaré el titular que vols, 'borde'", seguia dient mentre tota la conversa es gravava a la càmera d'Antena 3.
 

(Visited 89 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari