Quin amic de Puigdemont li ha dit “desgraciat” al periodista Albert Soler enmig de Girona?

Miquel Casals, encerclat, al White Summer Festival, amb Carles Puigdem
Miquel Casals, encerclat, al White Summer Festival, amb Carles Puigdemont, familiars i amics

Miquel Casals. Albert Soler ho explica en un post de facebook tot i que no l’esmenta pel seu nom. S’hi refereix com “un tio que no ha treballat mai de la vida perquè es dedica a viure de les propietats que la seva família té escampades per tot el barri vell de Girona, amb desenes -he dit desenes, sí- d’habitatges llogats”.

El periodista del Diari de Girona acabava d’entrevistar el col·lega Àngel Casas en una terrassa gironina i quan estaven acomiadant-se, Casals se’ls va creuar i va cridar “Soler! Ets un desgraciat!”. Soler li va contestar: “I tu també! I dels grossos!”. En el post explica que “El pobre Àngel Casas i el cap de premsa de la seva editorial encara flipen. Fins i tot m’han preguntat si el que han viscut anava en sèrio o era una broma privada”. “Què maca és Girona”, acaba l’escrit.

Miquel Casals pertany al cercle íntim de Carles Puigdemont. Va ser un dels assistents a la celebració del cap d’any de l’ex-president a Brussel·les poques setmanes després de marxar de Catalunya per evitar ser detingut pel procés judicial vinculat al referèndum de l’1 d’octubre i la proclamació d’independència de Catalunya. Tots dos són independentistes de tota la vida per bé que Casals va militar a Terra Lliure i ERC abans de recalar al PDeCAT de Puigdemont. Va ser condemnat a dos anys de presó per col·laboració amb banda terrorista i tinença il·lícita d’armes, tot i que només va estar uns dies entre reixes. “Hem de batasunitzar Catalunya”, li va proposar a Puigdemont en els seus temps de joventut. Ara insulta periodistes que no són addictes al règim.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides