De quin mitjà fitxa una altra assessora Quim Torra?

Quim Torra
Quim Torra

De Vilaweb, un dels pocs mitjans de confiança de l'expresident Carles Puigdemont, com ha explicat aquesta secció.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) del passat 3 de juny publica el nomenament de la periodista Ester Estela com a assessora del president Quim Torra "en gestió de xarxes socials", una responsabilitat com a personal eventual del departament de la Presidència que ha començat a exercir aquest dijous.

Des del 2013, Estela era coordinadora de projectes web i auxiliar de redacció a Vilaweb, segons ella mateixa explica al seu perfil de LinkedIn. Ara accedeix a un càrrec a la plaça de Sant Jaume substituint Sergi Sabaté, que havia vetllat pels perfils 2.0 presidencials des del 2018.

El darrer fitxatge de Torra, segons informa el DOGC, percebrà un sou de "funcionari/ària del grup A, nivell de destinació 24, i complement específic de 17.356,32 euros anuals (amb jornada i horari de dedicació especial)".

La seva feina, oficialment, consisteix en "assessorar el president en la gestió de les xarxes socials de difusió de la seva activitat com a president de la Generalitat", "donar suport i assistència al president pel que fa als continguts i opinions de les seves xarxes socials", "identificar els esdeveniments i successos noticiables que poden ser continguts de les xarxes socials", "recercar la informació i dades que se li requereixin sobre el seu àmbit d'actuació" i "qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada".

Aquesta incorporació amplia la llista de noms que connecten la formació puigdemontista a JxCat i el seu nucli presidencial amb Vilaweb. L'experiodista estrella del digital Pere Cardús, fill del sociòleg Salvador Cardús, es va incorporar a la Generalitat com a coordinador de la gestió de la informació i atenció a la ciutadania i va esdevenir assessor de polítiques estratègiques de l'oficina de Torra el novembre del 2018.

A més, l'ex-dircom de Puigdemont, Pere Martí, escriu actualment a Vilaweb. Jaume Cabaní, que va ser estrateg de l'empresa editora del mateix diari digital, Partal, Maresma & Associats, és coadministrador de CATGlobal, l'estructura jurídica que capta els fons donats al puigdemontista Consell per la República, va publicar El Confidencial. I Roser Maresma, neboda dels editors de Vilaweb i presidenta del Casal Català de Brussel·les, va participar en la benvinguda organitzada a Waterloo quan Puigdemont va tornar del seu breu empresonament a Alemanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides