Josep Maria Jové renega de la Moleskine i de l’EnfoCATs

L'exnúmero dos d'Economia ha declarat davant el TSJC per malversació i desobediència greu
Jové i Junqueras en una imatge d'arxiu.

Josep Maria Jové, qui va ser secretari general del departament d'Economia amb Oriol Junqueras, ha negat davant del jutge reconèixer com a propis la llibreta marca Moleskine i el document EnfoCATs que la Guàrdia Civil va trobar en l'escorcoll que el cos policial va fer a casa de Jové el 20 de setembre del 2017.

Jové ha comparegut aquest matí al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en qualitat d'investigat pels presumptes delictes de malversació de fons públics i desobediència greu per la seva pressumta participació en l'organització de la consulta independentista de l'1-O.

L'exnúmero dos de Junqueras també s'ha negat a fer la prova cal·ligràfica per a comparar la seva lletra amb la qual hi havia escrita a la Moleskine. Tampoc ha accedit a fer la prova de veu per confirmar si era la persona que la Guàrdia Civil va enregistrar en unes trucades intervingudes.

La negativa de Jové respon al fet que la seva defensa vol impugnar l'escorcoll que va fer la Guàrdia Civil a casa seva, i per tant no ha reconegut el material que es va trobar en l'acció policial. Uns documents que són fonamentals per a què les acusacions afirmin que el govern català tenia previst proclamar la independència de manera unilateral al marge de les lleis vigents a l'Estat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides