Quin advocat català defensa el president del Huesca?

Fuster Fabra

El president de la SD Huesca, Agustín Lasaosa ha hagut de presentar la seva dimissió com a conseqüència de l'operació 'Oikos' contra la compra de partits. Segons ha transcendit de les primeres diligències de la instrucció del cas, Lasaosa hauria estat una mena de víctima de les maquinacions dels dos supòsits jugadors capitostos d'aquesta organització, Carlos Aranda i Raúl Bravo, després d'un fallit intent d'arranjament d'un partit clau per a l'ascens del Huesca a Primera Divisió al final de la temporada 2017-18 front del Nàstic.

Pel que sembla, aquest intent de manipular el partit hauria generat un deute de 100.000 euros que la banda de futbolistes reclamava a Lasaosa mitjançant algun tipus d'extorsió. Les escoltes telefòniques de la investigació han conduït a aquesta conclusió.

Després de la seva inesperada detenció, Agustín Lasaosa va reaccionar cridant urgentment a un advocat català, Josep Maria Fuster-Fabra, penalista de reconeguda experiència i prestigi en diferents àmbits i especialitats. La raó per la qual va triar a aquest advocat i no a qualsevol altre té el seu origen en el judici contra Sandro Rosell a l'Audiència Nacional en què Fuster-Fabra va representar a la dona de Rosell i també acusada en el cas Marta Pineda.

En una de les seves intervencions, Fuster-Fabra es va refugiar en l'àmbit del futbol per aclarir la seva independència en relació als acusats, tots ells de filiació i cor blaugrana capitanejats pel mateix Rosell, expresident del FC Barcelona.

Reconegut soci i seguidor del RCE Espanyol, Josep Maria Fuster-Fabra, es va declarar davant la sala com a tal, 'perico' de cor, remarcant que els únics colors blaugrana pels quals sentia simpatia eren els del Huesca.

En el judici, Sandro Rosell i la seva dona, com la resta dels acusats, van ser totalment absolts en el que s'ha considerat un èxit processal i judicial que no ha fet sinó augmentar la fama de Fuster-Fabra, que ha participat en nombrosos casos de terrorisme contra ETA i els GAL i altres d'igual complexitat i risc.

Per aquest motiu, Agustín Lasaosa va decidir posar-se en mans de Fuster-Fabra, a qui no coneixia de res, quan la policia se'l va endur detingut a declarar davant el jutge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides