Quin alcalde ha passat de Jesucrist a Judes en la processó del seu poble?

Ignasi Sabater, alcalde de Verges

Ignasi Sabater, l'alcalde de Verges, el poble de Lluís Llach i la Dansa de la Mort, ha passat d'encarnar la figura de Jesucrist a fer de Judes en la processó del municipi, i no és metafòric. Aquest és l'únic canvi remarcable que patirà el municipi, ja que Sabater sap que el proper alcalde del municipi serà ell.

ERC i CiU es disputaven tradicionalment els nou regidors fins que la CUP va irrompre fa quatre anys. Va aconseguir cinc regidors i Ignasi Sabater, el Jesús de la processó de Dijous Sant, es va convertir en el nou alcalde.

Quatre anys després Sabater té assegurat el càrrec. CiU i ERC –que el 2015 van aconseguir dos regidors- no han fet llista i Verges s'ha convertit en l'únic municipi on la CUP té l'alcaldia abans de votar.

Així, l'únic canvi que ha patit el municipi és que després de 18 anys com a Jesús, el batlle cupaire es va convertir en Judes en la processó d'enguany.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides