Manuel Valls, descol·locat en plena campanya

El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha quedat descol·locat. Està immers en plena campanya electoral i encara no entén com és que la seva figura no és el revulsiu que havia de ser per catapultar-lo a l’alcaldia. De fet, ha dissenyat una campanya que tant els seus rivals com els seus socis de Ciutadans coincideixen a qualificar d’antiga i impròpia d’un alcaldable.

Els cartells semblen desenterrats de l’Espanya dels anys 80 del segle passat; els seus missatges parlen de competències que no són les d’un consistori municipal; fa actes electorals fora de Barcelona només per deixar-se veure entre gent que no s’acostaria mai a un míting seu a la ciutat. La cosa està tan malament per a Manuel Valls que s’ha trobat que necessita Inés Arrimadas (Cs) als actes electorals per poder omplir els mítings. La crua realitat l’ha deixat descol·locat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides