Un jutge de Reus investiga Javier Ortega Smith per un delicte d’odi

Reprodueix vídeo

Un jutge de Reus investigarà Javier Ortega Smith i Vox per si han comès un delicte d'odi i discriminació. En un míting fa un any a València, Javier Ortega Smith deia, textualment, que l'enemic d'Europa, de la vida i la família era la invasió islàmica.

L'advocat de Reus Hilal Tarkou va presentar una denúncia i ara ha rebut la notificació del jutjat d'instrucció número 4 de Reus. El magistrat troba indicis per obrir la investigació.

En el discurs denunciat, Ortega Smith deia el següent: "El nostre enemic comú, l'enemic d'Europa, l'enemic de la llibertat, l'enemic del progrés, l'enemic de la democràcia, l'enemic de la família, l'enemic de la vida, l'enemic del futur es diu invasió islamista." I encara afegia: "Cada cop més europeus s'estan alçant i no estan disposats que els ensorrin les catedrals, no estan disposats que s'acabi amb el que entenem com a civilització".

Hilal Tarkou va presentar la denúncia en nom de l'Associació Watani de Ciutadans per a la Convivència i el Desenvolupament, ACCD, de Reus, per un delicte d'incitació a l'odi contra la comunitat musulmana.

Tarkou també va denunciar la cúpula de Plataforma per Catalunya per la propaganda electoral que va enviar durant les eleccions del 2011. En aquest cas, l'Audiència de Tarragona va admetre a tràmit la denúncia i ha determinat l'obertura de judici oral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides