La JEC exclou finalment Junqueras del debat de TV3

Institucions Penitenciàries al·legava motius de funcionament intern després que la Junta Electoral donés llum verda i Puigdemont s'hi apuntés
Carles Puigdemont i Oriol Junqueras
Carles Puigdemont i Oriol Junqueras

La Junta Electoral (JEC) ha denegat finalment a l'exvicepresident català i líder d'ERC Oriol Junqueras la possibilitat d'intervenir telemàticament des de la presó al debat sobre les eleccions al Parlament Europeu que emeten TV3 i Catalunya Ràdio aquest dimarts al vespre.

Junqueras, tancat a la presó madrilenya de Soto del Real mentre se'l jutja al Tribunal Suprem, depenia del criteri d'Institucions Penitenciàries, que considera que la participació del dirigent independentista en el debat pertorbava "greument" el funcionament de la presó, ja que s'hauria de produir a una hora en la qual els presos han d'estar a les cel·les.

El parer d'Institucions Penitenciàries ha estat avançat aquest dilluns al vespre, el mateix dia que la Junta Electoral havia donat llum verda a la participació telemàtica de Junqueras, a partir de la qual l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, establert a Bèlgica per evitar l'acció de la justícia espanyola, també havia dit que hi participaria, en comptes de Toni Comín.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides