Ernest Maragall fa campanya jugant a futbol amb els ‘menas’

El centre social Darna confirma que els nois no sabien que estaven participant en un acte de campanya
Ernest Maragall jugant a futbol

L'alcaldable d'Esquerra a Barcelona, Ernest Maragall, presentava aquest dissabte les seves propostes en matèria d'integració amb un torneig de futbol coorganitzat pel Centre Social Darna, una entitat que fomenta la convivència i la inserció dels immigrants.

Abans de l'acte electoral, el candidat republicà va jugar uns minuts un partit amb ciutadans procedents d'altres països, recordant que durant la seva joventut era un esport que practicava amb freqüència. Alguns jugadors eren menors estrangers no acompanyats (menes), a qui el mateix Maragall va fer entrega d'un trofeu al finalitzar el míting.

Fonts d'ERC han explicat que es tracta d'un torneig que l'any passat ja havien organitzat les joventuts del partit juntament amb Darna.

Alguns dels 'menas' que van anar al parc de Joan Miró, on va tenir lloc el torneig, van afirmar al diari 'Ara' que ningú els havia advertit que el partit formava part d'un acte de campanya d'Esquerra.

Segons fonts republicanes, els treballadors de l'entitat van fer una crida perquè assistissin totes les persones que volguessin, pel que és possible que algunes d'elles no tinguessin coneixement de la presència de Maragall.

El centre social Darna confirma en un comunicat que els nois no sabien que estaven participant en un acte de campanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides