Puigdemont es descarta com a futur candidat a la presidència

Reprodueix vídeo

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha manifestat aquest dilluns que preveu exercir com a eurodiputat, si pot recollir l'acta, però que no té interès a presentar-se com a candidat a la presidència del govern de la Generalitat.

En una intervenció per videoconferència organitzada per l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Puigdemont també ha assegurat que no ha renunciat a ser investit com a president de la Generalitat en la present legislatura, objectiu que ha estat impedit pel que ha descrit com una "muralla d'enginyeria legal" espanyola.

Quan era president i en unes circumstàncies personals molt diferents, això sí, va dir que no optaria a la reelecció i finalment va encapçalar Junts per Catalunya, una candidatura de l'espai polític postconvergent elaborada a la seva mida.

“Ens hauria agradat veure un altre PSOE i un altre Miquel Iceta”, ha expressat sobre el líder dels socialistes catalans, a qui ha retret que “no ha tingut un comportament humà amb els presos polítics, que no fa gaire eren companys seus”.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari