El Colom bussejador de Greenpeace

Denuncien el poc temps que han dedicat els partits a la "crisi climàtica" durant la campanya electoral
Estàtua de Colom

Greenpeace ha aprofitat el dia de reflexió per intervenir en el període electoral del 28-A. Activistes de l'organització ecologista s'han enfilat a l'estàtua de Colom de Barcelona per col·locar-li unes ulleres de busseig.

Greenpeace denuncia la "indiferència política" dels partits polítics envers el canvi climàtic i lamenta que les formacions hi hagin dedicat tan poc temps durant la campanya electoral. També han desplegat una pancarta des de l'estàtua on es podia llegir el lema "Urgència climàtica. Pensa, vota, actua".

Amb la col·locació de les ulleres, els activistes han volgut simbolitzar una de les conseqüències del canvi climàtic, com és la pujada del nivell del mar.

L'organització ecologista recorda que a l'estat espanyol la temperatura mitjana ja ha pujat 1,5 graus en els darrers trenta anys i que els estius són cinc setmanes més llargs que a inicis dels anys 80.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides