Álvarez de Toledo és increpada per uns 200 estudiants a la UAB

La candidata del PP per Barcelona ha hagut d'entrar a la universitat escortada pels Mossos
Álvarez de Toledo a la UAB

La candidata del PP per Barcelona a les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo, ha estat escridassada en arribar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a Cerdanyola del Vallès on ha anat aquest dijous al matí a fer un acte polític.

Els estudiants concentrats han intentat boicotejar l'acte del PP en el qual també participaven el president del PPC, Alejandro Fernández, l'eurodiputada d'UPyD, Maite Pagazaurtundúa i el candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Josep Bou.

Finalment la comitiva popular ha pogut entrar a la sala de la Plaça Cívica de la UAB on han fet l'acte polític i els Mossos d'Esquadra han hagut de custodiar l'entrada on s'han produït moments de tensió entre la comitiva del PP i els estudiants concentrats que volien impedir la celebració de l'acte.

Cayetana Álvarez de Toledo ha afirmat que "els niñatos totalitaris han intentat impedir amb violència la nostra entada a la UAB", afegint que "ho vam advertir a l'arribar: no cedirem un sol mil·límetre en defensa de la llibertat. I per descomptat, hem aconseguit entrar. Per la recuperació democràtica de Cataluña. Visca la llibertat!".

Álvarez de Toledo ha rebut el suport de la candidata del PSC a les generals, Meritxell Batet, qui ha afirmat que "vull condemnar els incidents que han tingut lloc aquesta matí a la UAB amb la visita de la candidata del PP per Barcelona, Cayetana (…), la intolerància no ha de tenir cabuda, tothom té el dret a exposar les seves propostes allà on consideri".

També el president de Cs i candidat de la formació taronja al 28-A, Albert Rivera, ha denunciat que "així actua l'odi nacionalista: increpant i amenaçant qui defensa la llibertat i la democràcia", afegint que "quan governem, els totalitaris deixaran de campar al seu aire".

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari