L’Ajuntament de Figueres retira la pancarta sobre l’autodeterminació

Obeeix la Junta Electoral i la penja a un edifici privat proper
L'alcalde Jordi Masquef i la consellera Alba Vergés
L'alcalde Jordi Masquef i la consellera Alba Vergés

L’Ajuntament de Figueres, governat pel PDECat, ha obeït l’ordre de la Junta Electoral i ha retirat de la seva façana la pancarta on denunciava, en anglès, que “l’autodeterminació és un dret, no un crim”. Aquesta pancarta anirà a parar a un edifici privat proper.

La decisió s’adopta per complir la resolució enviada als ajuntaments i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que exigia la retirada de llaços grocs, estelades i pancartes que l’autoritat electoral considera contraris la prohibició de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG) contra l'exhibició de símbols ideològics i partidistes en edificis públics abans de les conteses electorals.

L’Ajuntament de Figueres ha fet pública la seva decisió poc abans que s’exhaurís el termini de 48 hores establert per la Junta Electoral -les 11 hores d’aquest dimecres- i ha mostrat la seva disconformitat amb una decisió que té el seu origen en una denúncia presentada per Ciutadans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides