La delegació del govern envia fotos de llaços grocs a la Junta Electoral

Davant de la Generalitat es comencen a congregar partidaris de mantenir els símbols
Concentració davant la Generalitat

Des que a les sis de la tarda ha expirat el termini fixat per la Junta Electoral Central per retirar els llaços grocs dels edificis públics, la delegació del govern espanyol a Catalunya està enviant fotografies a la Junta Electoral per acreditar que el Govern no ha acatat l'ordre de retirar-los. L'organisme electoral havia ordenat a la institució representada per Teresa Cunillera que supervisés si es complia o no l'ordre.

Segons fonts de la delegació, en aquests moments s'han remès imatges del Palau de la Generalitat i de vuit conselleries: Governació i Relacions Institucionals, Cultura, Territori i Sostenibilitat, Empresa i Ocupació, Interior, Economia i Coneixement, Agricultura, Ramaderia i Pesca i Salut. També estan enviant fotografies de seus territorials.

Un cop la Junta Electoral rebi el material, decidirà com procedir i si obre un procediment sancionador que pot quedar en mans de la Fiscalia. El Govern, per la seva banda, no ha fet cap moviment més des que ha anunciat que sol·licitava un informe al Síndic de Greuges, un document que s'està elaborant.

Mentrestant, davant del Palau de la Generalitat s'estan concentrant partidaris de mantenir els llaços grocs als edificis públics, que donen suport al Govern de Quim Torra. Han estat citats per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides