El PNB se sent enganyat pel PDECat i no vol Puigdemont

El PDECat havia tancat un acord de coalició per a les eleccions europees amb el PNB. És la seva aliança clàssica, la del nacionalisme més o menys conservador. Aquesta aliança sempre ha acabat garantint un eurodiputat per als convergents i un altre (tota la legislatura o compartida amb algun altre partit que se sumi a la llista) per als bascos democristians.

Però l’acord es va signar abans que Carles Puigdemont acabés aixafant qualsevol indici de poder de decisió del PDECat i imposés el seu nom com a cap de llista de JxCat a les eleccions europees. I això, al PNB, no li ha fet cap gràcia. Tot el que tingui a veure amb unilateralitat, bloqueig d’institucions, pressió judicial i problemes, al PNB li provoca urticària, i ja han fet arribar al PDECat el seu malestar per haver d’empassar-se Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides