Trapero passa d’heroi a traïdor

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, era una de les cares de l’independentisme de resistència. El seu nom figurava a l’altar dels mites a venerar des del sobiranisme, i estava vist com un represaliat per haver estat fidel a Puigdemont i a “la voluntat del poble”. Un heroi de manual.

Però el seu pas pel Suprem ha deixat clares dues coses: la primera, que es diu José Luis i no Josep Lluís, i la segona, que tenia llest un pla per detenir Puigdemont i els consellers abans de declarar la independència, per si arribava l’ordre. Les acusacions de traïdoria han estat de proporcions antològiques entre l’independentisme més furibund. Al procés, tan poc costa enlairar-se com caure.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides