Joan Rañé forma part d’una comissió que l’investiga a ell mateix

L'expresident de la Diputació de Lleida va dimitir pocs dies després de ser detingut pel cas Boreas
joan reñé
joan reñé

L'expresident de la Diputació de Lleida Joan Reñé formarà part de la comissió informativa que ha creat la Diputació de Lleida sobre el cas Boreas, sobre suposades adjudicacions irregulars d'obra pública. Aquest cas va suposar la detenció i la posterior dimissió de Reñé.

Els fets es remunten l'octubre passat, quan Reñé i una vintena d'alts càrrecs de la Diputació de Lleida van ser detinguts per un suposat delicte de corrupció en la contractació d'una empresa. Tots van sortir en llibertat hores després, a mesura que anaven compareixent davant dels Mossos d'Esquadra.

Al cap d'uns dies, Reñé va dimitir com a president de la Diputació, i ho va fer lamentant la "falta de confiança" i la "deslleialtat" del seu partit, el PDeCAT.

President de l'organisme des del 2011, Reñé va explicar que plegava per "preservar l'honorabilitat" de la institució.

La comissió estarà integrada per 15 diputats provincials: hi haurà set representants del PDeCAT -un dels quals Reñé-, tres d'ERC, un del PSC, un d'Unitat d'Aran, un de Ciutadans, un de la CUP i un del PPC.

Esquerra Republicana, que va proposar la creació de la comissió, critica que en formi part Reñé, perquè està sent investigant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides