Llibertat per a Sandro Rosell després de dos anys de presó preventiva

L'expresident del Barça ha denunciat que el relat de la fiscalia estava "ple de falsedats i errors"
Sandro Rosell
Sandro Rosell

L'Audiència Nacional ha decidit posar en llibertat condicional sense fiança l'expresident del Barça, Sandro Rosell, que s'ha passat gairebé dos anys en presó preventiva, en concret 604 dies, acusat de blanqueig de capitals i organització criminal.

La Sala ha fet públic que el tribunal ha decidit la llibertat de Rosell i la del seu soci, l'advocat Joan Besolí. Quan acabi la sessió del judici d'avui, Rosell anirà a la presó de Soto del Real on estava ingressat per fer efectiva la seva posada en llibertat.

Les mesures cautelars que ha dictat l'Audiència Nacional contra Rossell i Bartolí són les d'assistir a totes les sessions del judici, fixar el seu domicili, comparèixer el primer i tercer dilluns de cada mes davant del jutjat o comissaria més pròxima al seu domicili, i la retirada del passaport.

El tribunal justifica la posada en llibertat de Rosell i Bartolí argumentant que accedeix a la sol·licitud de les defenses donat "el temps que porten en presó preventiva, superats els 21 mesos, donat el caràcter excepcional que té aquesta mesura, màxim estan molt pròxim a complir-se el màxim legal de dos anys, permès per la llei".

En la seva declaració davant del tribunal, l'expresident del Barça va lamentar que era el pres preventiu per delictes econòmics amb més mesos de presó de la història a Espanya. Rosell va defensar que "no tinc res a amagar, sóc innocent", i va denunciar que el relat de la fiscalia estava "ple de falsedats i errors", i que era un relat "que no quadrava per cap lloc".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides