Els directors de TV3 i Catalunya Radio declaren divendres com a imputats per l’1-O

S’acusa Sanchis i Gordillo de desobediència per l’emissió d’anuncis
Gordillo, Sanchis i Duart
Gordillo, Sanchis i Duart

Vicent Sanchis i Saül Gordillo, respectivament directors de TV3 i Catalunya Ràdio ara i durant l’organització i la votació de l’1-O, declaren aquest divendres, 1 de març, a Barcelona per la presumpta comissió d’un delicte de desobediència. Les declaracions, inicialment programades pel 23 de gener, s'havien ajornat.

La imputació està relacionada amb l’emissió d’anuncis que publicitaven la votació de l’1-O i s’emmarca en la causa sobre l’1-O que porta el Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona. En la mateixa causa també declararà com a imputada Àngels Barberà, directora de l’Agència Catalana de Protecció de Dades, i s’investiga, a més, Núria Llorach, la vicepresidenta i presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides